انجمن گروه موج سازان
آموزش نصب OpenCV در ویژوال استودیو 2010 به همراه یک برنامه ساده - نسخه قابل چاپ

+- انجمن گروه موج سازان (http://www.mojsazan.com/forum)
+-- انجمن: پردازش تصویر و مباحثی از هوش مصنوعی (http://www.mojsazan.com/forum/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: نرم افزارها ، کتابخانه ها و ابزارهای پردازش تصویر (http://www.mojsazan.com/forum/forumdisplay.php?fid=191)
+---- انجمن: OpenCV (http://www.mojsazan.com/forum/forumdisplay.php?fid=193)
+---- موضوع: آموزش نصب OpenCV در ویژوال استودیو 2010 به همراه یک برنامه ساده (/showthread.php?tid=2031)

صفحات 1 2 3 4 5 6


RE: آموزش نصب OpenCV در ویژوال استودیو 2010 به همراه یک برنامه ساده - matmot - 08-13-2014

(08-13-2014, 07:57 PM)مهدی ابراهیمی نوشته: سلام
فایل اجرایی رو بطور مستقیم اجرا کنید.

------
 به debug command دقت کنید:

(Properties > Configuration Properties > Debugging > Command)

آیا به مسیر فایل اجرایی اشاره می کند؟
بخشهای زیر را نیز در صورت لزوم اصلاح کنید

(Properties > Configuration Properties > General > Output Directory),

(Properties > Configuration Properties > Linker > General > Output File)
ممنون آره به فایل اجرایی اشاره می کرد.ولی چون دیباگ کامل انجام نمیشد(پنجره مشکی باز نمی شد)اصلا فایل اجرایی تو اون آدرس (و هیچ جای دیگه) وجود نداشت.
با استفاده از راهنمایی های زیر که توی http://jengworld.blogspot.com/2012/12/opencv-242-visual-studio-2010-vs2010.html بود این مشکل رو رد کردم.البته تو همه ای مراحل بجای x64 از x86 استفاده کردم.
Right Click My Computer -> Properties -> Advance System Setting -> Environment Variables -> Path -> Type in OpenCV dir ("C:\OpenCV2.4\build\x64\bin")To run x64 environment
Go Build -> Configuration Manager -> Active Solution Platform -> New -> Change Itanium to x64download the tbb_debug.dll file from Intel Threading Building Blocks. extract x64 version and place into OpenCV\build\x64\bin
حالا به مشکل emad-01 رسیدم که با اجرای مستقیم فایل اجرایی هم همون ارورر رو میداد.دو تا از خطا یکه تو output میده:
'op.exe': Loaded 'C:\Users\Abol fazl\Documents\Visual Studio 2010\Projects\op\Debug\opencv_core240d.dll', Cannot find or open the PDB file
'op.exe': Loaded 'C:\Users\Abol fazl\Documents\Visual Studio 2010\Projects\op\Debug\tbb_debug.dll', Cannot find or open the PDB file
تیک Debud>Options and setting>symbols>microsoft symbols servers رو هم زدم.لطفا راهنمایی کنید.
در ضمن اسم پوشه نسخه من opencv2.1 ولی پسوند lib هام 240 اندتعجب(فکر کنم سیستم من تا همه ای ارورر ها رو امتحان نکنه بیخیال نمیشهلبخند)


RE: آموزش نصب OpenCV در ویژوال استودیو 2010 به همراه یک برنامه ساده - matmot - 08-15-2014

توی قسمت:
Properties > Configuration Properties > General > Output Directory
باید چی وارد کنم؟



RE: آموزش نصب OpenCV در ویژوال استودیو 2010 به همراه یک برنامه ساده - m_parsa11 - 08-16-2014

(08-13-2014, 10:07 PM)matmot نوشته: در ضمن اسم پوشه نسخه من opencv2.1 ولی پسوند lib هام 240 اندتعجب(فکر کنم سیستم من تا همه ای ارورر ها رو امتحان نکنه بیخیال نمیشهلبخند)

ورژنی که دانلود کردین 2.1 هست یا خودتون اسم پوشه (folder) را این گذاشتید؟
در هر صورت باید تمامی فایل ها با پسوند lib که در مسیر ویژوال وارد کردین با ورژن OpenCV که روی کامپیوتر دارید یکی باشن

مثلا به عنوان مثال اگر ورژن 2.4.9 را از اینترنت دانلود کردید
تمام فابل ها .lib رو که در ویژوال آدرس دهی کردید از
opencv_core240d.dll
به 
opencv_core249d.dll


تغییر بدید
اسم فلدر هم با پوشه ای که در کامپیوتر ساختید یکی باشه
مثلا  اگر اسم پوشه تو کام که ذخیره شده opencv2.1 هست
توی آدرس هم به جای
C:\OpenCV2.4\build\x64\bin
این را 
C:\OpenCV2.1\build\x64\bin

بزنید
برای اینکه بدونه فایل های رو از کجا بخونه
اگر مسیری در کامپیوتر وجود نداشته باشه؟ چجوری پیداش کنه؟!


در نیستی کوفت تا هست شد - matmot - 08-16-2014

(08-16-2014, 04:08 AM)m_parsa11 نوشته:
(08-13-2014, 10:07 PM)matmot نوشته: در ضمن اسم پوشه نسخه من opencv2.1 ولی پسوند lib هام 240 اندتعجب(فکر کنم سیستم من تا همه ای ارورر ها رو امتحان نکنه بیخیال نمیشهلبخند)

ورژنی که دانلود کردین 2.1 هست یا خودتون اسم پوشه (folder) را این گذاشتید؟
در هر صورت باید تمامی فایل ها با پسوند lib که در مسیر ویژوال وارد کردین با ورژن OpenCV که روی کامپیوتر دارید یکی باشن

مثلا به عنوان مثال اگر ورژن 2.4.9 را از اینترنت دانلود کردید
تمام فابل ها .lib رو که در ویژوال آدرس دهی کردید از
opencv_core240d.dll
به 
opencv_core249d.dll


تغییر بدید
اسم فلدر هم با پوشه ای که در کامپیوتر ساختید یکی باشه
مثلا  اگر اسم پوشه تو کام که ذخیره شده opencv2.1 هست
توی آدرس هم به جای
C:\OpenCV2.4\build\x64\bin
این را 
C:\OpenCV2.1\build\x64\bin

بزنید
برای اینکه بدونه فایل های رو از کجا بخونه
اگر مسیری در کامپیوتر وجود نداشته باشه؟ چجوری پیداش کنه؟!
به نکته  مهمی اشاره کردید من تو مراحل اولیه این موضوع رو فهمیده بودم و می خواستم این نکته رو مطرح کنم که"به طور کلی وقتی تنظیمات خاصی رو انجام میدید باید بدونید دارید چیکار میکنید" .
نکته دیگه این که گاهی  خطاها کاملا غیر منطقی اند.(حتی شده برای برطرف کردن یه ارورر (توی همین جریان راه اندازی opencv) همه کد ها رو پاک کردم و همه تنظیمات رو به حالت اولیه برگردوندم باز اون ارورر با لجاجت کودکانه کامپیوتر تکرار میشدتاسف) توی این مورد آخر هم مشکل دقیقا همین بود یعنی وقتی برای چندمین بار پروجه رو از اول ساختم و تنظیمات رو انجام دادم(خدا رو شکر)مشکل حل شد(خدایا شکرت)
نکته آخر اینکه برای برطرف شدن بعضی مشکلات تو بعضی سیستم ها(از قبیل کامپیوتر ونسخ محیط و کتابخانه ها) باید کار های انجام بشه که تو سیستم های دیگه یا به صورت پیش فرض انجام شده یا نیازی به انجامشون نیست(البته این باید فرض آخرتون باشه چون اگه زیاد رو ش وسواس داشته باشین نمی ذاره راه های مختلفی رو برین).مثلا به بعضی ها که گیرن پیشنهاد میکنم در پنجره property manager روی اسم پروجه راست کلیک کنن add new project property sheet انتخاب کنین اسم property sheet رو وارد کنید>OK وبعد property sheet ایجاد شده>propertise پنجره ی مشابه  projecte>propertise باز میشه که باید تنظیمات لازم رو که آقا مهدی گفتن رو توش انجام بدین.من وقتی از opencv خودم نا امید شدم نسخه1.1 رو دانلود کردم109که باز ارورر unable to start program 'c:\...projects\op\debug\op.exe'
the system cannot find the file specified رو میداد که یادم اومد این کاری که الان گفتم رو انجام ندادم وقتی این کار کردم درست شد.خیلی حال کردملبخند
بعد با امیدی کاملا بی دلیل (چون قرار نبود کار جدیدی بکنم) رفتم سراغ نسخه خودم برای چندمین بار پروجه جدید ساختم و همه کارهای رو که قبلا هم کرده بودم کردم این بار در نهایت ناباوری کار کرد.کپی کردن کتابخانه ها وعکس مربوط توی مسیری که فایل اجرایی قرار داره هم مهمه.
توی یه سایت خارجکی هم یه مشکل که من هم داشتم(الان یادم نیست یکی از همینای بود که مطرح کردم) رو با run as administrator حل کرده بودن.خنده
و من الله توفیق...