موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
خیلی ممنون از پاسخ قبلی، اما یک سؤال آیا کسری تکمیلی در امریه قابل قبول هست؟(مثلا در ارگان بنیادشهید ک سرباز رو از سپاه میگیره) مخصوصا اگ طرف حسن سابقه داشته باشه…(منظورم بند پ برای پذیرشه!)
۲.الان ک میگن پذیرش سیستمی شده اگ ی نفر بخواد سرباز یگان خاص سپاه استان بشه راهش چیه؟(خ مهم)
موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاس ها 0
واقعا متشکرم، خ دلگرم کننده بود… موفق باشید
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام من میخوام بسیج عادی ثبت نام کنم برای علاقهو مزایاش و دوره ی تکمیلی . از مسئول بسیج که پرسیدم گفتن حداکثر تا 6 ماه باید فعالیت داشته باشی و یه سری آموزش ها باید ببینی و بعد از اون که کارت فعال بسیح رو گرفتی با به گردان امام حسین (ع) بری و باز هم حدود 6 ماه رو اونجا فعال باشی تا بتونی دوره ی تکمیلی رو بری . یعنی در کل حدود 1 سال رو باید فعال باشی تا بتونی دوره ی تکمیلی رو بری .
حالا سوال من از شما اینه که نمیشه کاری کرد زودتر به دوره ی تکمیلی رفت و با زمان کمتری اونو تموم کرد . آخه من دانشجو هستم و معافیت تحصیلی ممکنه محلتش تموم بشه و از اون جایی که تا 6 ماه قبل از سربازی باید دوره تکمیلی رو تموم کنیم میترسم به مشکل بخورم.
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام من میخوام بسیج عادی ثبت نام کنم برای علاقهو مزایاش و دوره ی تکمیلی . از مسئول بسیج که پرسیدم گفتن حداکثر تا 6 ماه باید فعالیت داشته باشی و یه سری آموزش ها باید ببینی و بعد از اون که کارت فعال بسیح رو گرفتی با به گردان امام حسین (ع) بری و باز هم حدود 6 ماه رو اونجا فعال باشی تا بتونی دوره ی تکمیلی رو بری . یعنی در کل حدود 1 سال رو باید فعال باشی تا بتونی دوره ی تکمیلی رو بری .
حالا سوال من از شما اینه که نمیشه کاری کرد زودتر به دوره ی تکمیلی رفت و با زمان کمتری اونو تموم کرد . آخه من دانشجو هستم و معافیت تحصیلی ممکنه محلتش تموم بشه و از اون جایی که تا 6 ماه قبل از سربازی باید دوره تکمیلی رو تموم کنیم میترسم به مشکل بخورم.
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام دوستان. من تاریخ اعزامم 1 اسفنده و پذیرش سپاه شدم ولی متاسفانه یه هفته پیش پام تو یه حادثه ای شکست و الان تو گچه.میخاستم ببینم با توجه به اینکه من خیلی تلاش کردم که بیفتم تو سپاه و دوس دارم موعد اعزامم برم،و قصد تمدید دوره ام را هم ندارم ، آیا با توجه به وضعیت پام منو قبول میکنند یا میگن برو واس تجدید دوره؟؟یا تمدید اجباری میکنن؟؟؟
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام دوستان- خواهش میکنم که جواب بدین- سوال داشتم درباره حذف دوره آموزشی بخاطر داشتن کارت سبز یا دوره تکمیلی بسج- من چند سال پیش دوره تکمیلی رو رفتم و کارت سبز رو گرفتم و تا الان درس میخوندم- حالا میخام برم خدمت میگن قانون عوض شده و دیگه دوره آموزشی با کارت سبز و دوره تکمیلی حذف نمیشه و باید بری آموزشی- این درسته و حقیقت داره ؟؟//؟
خواهش میکنم جواب بدین ممنون