(06-07-2012, 05:11 PM)مهدی ابراهیمی نوشته: سلام
زمان اعزام شما رو نظام وظیفه مشخص میکنه و ربطی به دوره تکمیلی نداره. ببینید طبق قوانین نظام وظیفه تاریخ اعزام شما کی هست و نباید تاخیر داشته باشید.فقط شاید بعد از اومدن برگه سبز بتونید زمان اعزامتون رو 2ماه عقب بیاندازید.
اگه برگه سبز شما آخر مهر بیاد احتمالا 15روز بعد اعزام شما خواهد بود که اگر مدرک دانشگاهی داشته باشید تاریخ اعزام شما 8/1 خواهد بود.
با این احتساب خوبه دوره رو شرکت کنید
موفق باشید
ممنون از جوابتون. ولی من کارشناسی ارشد دارم میخوام بعد تموم شدن دوره یعنی شهریور دفترچه رو پست کنم که احتمالا 1 آبان اعزامم و گفتن که میتونی بند مربوط به گذراندن دوره تکمیلی تو فرم معرفی به نظام وظیفه رو انتخاب کنی(هر چند که بعد گذرئندن دوره هنوز تو شهریور مدرک اصلیش دستم نمیاد، گفتن بهت نامه میدیم که این دوره رو طی کردی) تا زمان اعزامت برگه سبز مربوط به گذراندن دوره تکمیلی میاد. حالا نگرانیم از اینه که یه عده از دوستان تو همین جا گفتن باید 4 ماه تا6ماه قبل اعزام این دوره رو بگذرونی چون اومدن مدرکش طول میکشه.میترسم واسه من جور در نیاد و دوباره آموزشی رو برم(هرچند که تو پایگاه بهم گفتن مساله ای نیست. یه پارتی هم هست البته نمیدونم کاری میتونه بکنه یا نه!) حالا میخوام بدونم با این شرایط من، نظر شما و بقیه دوستان چه طوریه؟ مشکلی پیش نمیاد؟