رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فریم فریم کردن فیلم در متلب
#1
با سپاس فراوان
آقا چطوری یه فیلم با فریم ریت بالا رو تو متلب فریم فریم کنم
باتشکر
پاسخ
سپاس شده توسط
#2
(03-11-2012, 02:56 AM)محسن6306 نوشته: با سپاس فراوان
آقا چطوری یه فیلم با فریم ریت بالا رو تو متلب فریم فریم کنم
باتشکر


کد پی‌اچ‌پی:
AV aviread'avifile source' ); 
خواندن فیلم ذخیره شده

کد پی‌اچ‌پی:
pic frame2imAV(n) ); 
تبدیل یک فریم از فیلم به عکس

sample 1:
کد پی‌اچ‌پی:
>> av=aviread('c:\3.avi'); 
 >> 
pic frame2imav(1) );  
>> 
imshow(pic); 


sample 2:
کد پی‌اچ‌پی:
>> av=aviread('c:\3.avi');
  >> 
pic=av(1).cdata;
  >> 
imshow(pic); 
[عکس: matlabOpencv.gif]

« کلاس های آموزش پردازش تصویر با نرم افزار متلب »

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09130130252 تماس حاصل فرمائید.


«جهت مشاهده سرفصل این دوره کلیک نمایید»
پاسخ
سپاس شده توسط محسن6306
#3
آقا من خیلی تشکر میکنم
خدا وکیلی اصلا فکر نمیکردم کسی به من توجه کنه!!!!!
حالا اون کد اولی فایل با فریم ریت 150 نتونست decompress کنه ولی از اینکه جواب دادین بیشتر خوشحال شدم.
پاسخ
سپاس شده توسط
#4
??? Error using ==> aviread at 76
Unable to locate decompressor to decompress video stream
باسلام خدمت عزیزان بشر دوست.اولین کد زدم این و بهم داد.بهتر نیست برا خواندن فیلم از implayاستفاده کنیم.؟
??? Index exceeds matrix dimensions
اینم برا کد دوم .
?? Error using ==> aviread at 76
Unable to locate decompressor to decompress video stream
و این هم برا بعدی.
ولی اگه 100000000000تا خطا هم بده دست امثال شما برو بچ با عشق رد نکنه.باتشکر محسن6306
پاسخ
سپاس شده توسط مهرداد عباسی
#5
(03-26-2012, 02:49 AM)محسن6306 نوشته: باسلام خدمت عزیزان بشر دوست.اولین کد زدم این و بهم داد.بهتر نیست برا خواندن فیلم از implayاستفاده کنیم.؟

سلام
محسن جان دستور implay برای پخش یک ویدئو و دستور aviread هست. البته بعد از خواندن یک فیلم توسط دستور aviread می تونید اونو با دستور implay نمایش بدهید.

منظور شما رو از کد اول و دوم متوجه نشدم. منظور شما مثال یک و دو هست؟

البته به این نکته باید اشاره کنم که متلب همه پسوندهای فایل های ویدئویی رو ساپورت نمیکنه. حتی با اینکه فایل های avi.* رو میشناسه، ولی باز هم همه اونهارو پشتیبانی و اجرا نمیکنه! خودم هم دنبال راه حلی برای این مشکل هستم(به غیر از تبدیل فایل) اگه کسی میدونه ممنون میشم به ما هم بگهچشمک

اگه بتونید فایل رو آپلود کنید هم بد نیست(البته اگه حجم فایل کمه)
[عکس: matlabOpencv.gif]

« کلاس های آموزش پردازش تصویر با نرم افزار متلب »

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09130130252 تماس حاصل فرمائید.


«جهت مشاهده سرفصل این دوره کلیک نمایید»
پاسخ
سپاس شده توسط
#6
سلام رفیق.
از بالا به پایین دونه دونه زدم همش خطا میداد.فریم فریم کردن فیلم یاد گرفتم .
کد پی‌اچ‌پی:
vid=mmreader('karat.avi');
numFrames vid.NumberOfFrames;
n=numFrames;
for 
=1:10
frames 
read(vid,i);
imwrite(frames,[int2str(i'.jpg']);
im(i)=image(frames);
figure,imshow(im(i));
ff=rgb2gray(im(i));
figure,imshow(ff);
fff=imadjust(ff,[0.90 1],[0 0.90]);
figure,imshow(fff);
end 
هرکی استفاده کرد مدیر سایت دعا کنه!
یکم شلخته کپی شده خودتون درستش کنین.اسم فیلم من karat بود.شما فقط نام فیلم رو عوض کن.
پاسخ
سپاس شده توسط مهدی ابراهیمی ، shafiei89
#7
راستی اینم بگم بد نیست.اونجا که نوشتم 1:10 فقط از فریم اول تا 10براتون میاره شما هرچی دوست داری بزن.
همدیگرو دوست داشته بایم.
پاسخ
سپاس شده توسط مهدی ابراهیمی
#8
با سلام خدمت دوستان و اساتید برزگوار من قطعه کد زیر را برای فریم فریم کردن فیلم نوشتم و حالا می خواهم انها را بصورت عکس در ارایه ای ذخیره کنم لطفا راهنمایی کنید
کد:
obj=mmreader('New-2.mpg');
a=read(obj);
frames=get(obj,'numberOfFrames');
for k = 1 : frames-1
I(k).cdata = a(:,:,:,k);
I(k).colormap = [];
end
for k = 1 : frames-1
[im,map] = frame2im(I(k));    
if isempty(map)            
rgb[k] = im;
else                      
rgb[k] = ind2rgb(im,map);  
end
end
پاسخ
سپاس شده توسط
#9
(03-26-2012, 10:33 AM)محسن6306 نوشته: سلام رفیق.
از بالا به پایین دونه دونه زدم همش خطا میداد.فریم فریم کردن فیلم یاد گرفتم .
کد پی‌اچ‌پی:
vid=mmreader('karat.avi');
numFrames vid.NumberOfFrames;
n=numFrames;
for 
=1:10
frames 
read(vid,i);
imwrite(frames,[int2str(i'.jpg']);
im(i)=image(frames);
figure,imshow(im(i));
ff=rgb2gray(im(i));
figure,imshow(ff);
fff=imadjust(ff,[0.90 1],[0 0.90]);
figure,imshow(fff);
end 
هرکی استفاده کرد مدیر سایت دعا کنه!
یکم شلخته کپی شده خودتون درستش کنین.اسم فیلم من karat بود.شما فقط نام فیلم رو عوض کن.
سلام میشه درمورد کدها توضیح بدید
با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط nadershah
#10
سلام، اگر بخواهیم به صورت real time از دوربین فیلمی را بخوانیم و فریم فریم کنیم ، این دستور ها کاربرد ندارند ، کسی می تونه کمک کنه؟
پاسخ
سپاس شده توسط


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Lightbulb آموزش توابع اولیه پردازش تصویر در متلب- فصل دوم بهسان اندیش 1 325 07-02-2019, 10:35 AM
آخرین ارسال: بهسان اندیش
  آموزش توابع اولیه پردازش تصویر در متلب- فصل اول بهسان اندیش 7 1,547 02-25-2019, 12:10 PM
آخرین ارسال: بهسان اندیش
Lightbulb کد متلب در مورد پردازش تصویر soda 6 12,967 11-15-2015, 09:55 AM
آخرین ارسال: ایران86
  پردازش تصویر در متلب mary92 3 5,901 09-17-2014, 10:04 AM
آخرین ارسال: مهدی ابراهیمی
  چطور می‌تونم یک ویدئو رو در نرم‌افزار متلب باز کنم sahar.am 2 4,410 08-13-2014, 09:08 PM
آخرین ارسال: sahar.am
  کد متلب برای آشکار سازی پوست در تصویر ویدیو sahar.am 0 2,839 07-20-2014, 06:38 PM
آخرین ارسال: sahar.am
  كد متلب كوچك كردن و زوم تصوير با درنيابي دو مكعبي soft92 0 2,914 03-11-2014, 08:15 PM
آخرین ارسال: soft92
  تشخیص چشم و شطرنجی کردن آن mmirzaeej 7 7,851 02-17-2014, 04:51 PM
آخرین ارسال: مهدی ابراهیمی
  شطرنجی کردن چشم در تصویر mmirzaeej 1 3,551 11-26-2013, 02:41 PM
آخرین ارسال: مهدی ابراهیمی
  پردازش آنلاین تصویر از دوربین در متلب eittcrobotic 3 6,039 11-24-2013, 10:34 PM
آخرین ارسال: marka

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان