با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
امیدوارم خوب باشید
یکی از مشکلاتی که پس از join کردن سیستم به Active Directory مشاهده کردم این بود که سیستم ها به شدت توی لود نرم افزارها کند میشن
مخصوصا نرم افزارهایی مثل Autocad وغیر حتی word !!!!
به دنبال این بودم که چطوری میشه این مشکل رو رفع کرد که دیدم زیر سره IE هست!!!!!!!!!!!!دی:
این مورد رو تست کردم و جواب داد برای این کار این مراحل رو انجام بدید (در واقع برخی تیک های امنیتی رو برمیدارید(فکر کنم))
فرقی نمیکند کدام نرم افزار کند کار میکند برای این کار این مراحل رو انجام بدید تا سرعت لود نرم افزارها بهتر بشه
IE (اینترنت اکسپلورر) رو باز کنید
TOOls>Internet option> advanced
بعد در لیستی که روبروی شماست به قسمت security بروید و سه تیک Check رو بردارید
check for publishers....
check for server...
check for signatures...
و بعد ok و تمام.
چیزی که من میدونم در واقع غیرفعال کردن چک لیستهای امنیتی هست!!ولی مهمه اینکه کار میکنه و خیلی جواب میده
امیدوارم مفید باشه
موفق باشید
امیدوارم خوب باشید
یکی از مشکلاتی که پس از join کردن سیستم به Active Directory مشاهده کردم این بود که سیستم ها به شدت توی لود نرم افزارها کند میشن
مخصوصا نرم افزارهایی مثل Autocad وغیر حتی word !!!!
به دنبال این بودم که چطوری میشه این مشکل رو رفع کرد که دیدم زیر سره IE هست!!!!!!!!!!!!دی:
این مورد رو تست کردم و جواب داد برای این کار این مراحل رو انجام بدید (در واقع برخی تیک های امنیتی رو برمیدارید(فکر کنم))
فرقی نمیکند کدام نرم افزار کند کار میکند برای این کار این مراحل رو انجام بدید تا سرعت لود نرم افزارها بهتر بشه
IE (اینترنت اکسپلورر) رو باز کنید
TOOls>Internet option> advanced
بعد در لیستی که روبروی شماست به قسمت security بروید و سه تیک Check رو بردارید
check for publishers....
check for server...
check for signatures...
و بعد ok و تمام.
چیزی که من میدونم در واقع غیرفعال کردن چک لیستهای امنیتی هست!!ولی مهمه اینکه کار میکنه و خیلی جواب میده
امیدوارم مفید باشه
موفق باشید